930×122 CAPRA 5

    AliantaArgesMuscel23

    Primarul Gârleanu a chiulit de la formarea Alianţei pentru Argeş şi Muscel

    Sâmbătă, 7 aprilie 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti a avut loc evenimentul de lansare în Argeş a Alianţei pentru Argeş şi Muscel. Venită la puţin timp după o şedinţă a PSD Argeş, reuniunea Alianţei a adunat la fel de multă lume, sala fiind plină ochi.

    Au răspuns invitaţiei organizatorilor şi oameni de afaceri precum Gheorghe Badea de la Grupul Industrial Componente, dar şi personalităţi precum Ionel Didea, rectorul Universităţii Piteşti sau Constantin Stroe, vicepreşedinte Dacia, cel care a fost aclamat de întreaga sală în picioare.

    La eveniment a venit şi Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD la nivel naţional. Nimeni de la USL nu a ajuns la Casa de Cultură a Sindicatelor. „Ostilităţile” au fost conduse de Gabriel Bratu, prim-vicepreşedinte al PDL Argeş, fost inspector general şcolar al judeţului.

    Cu această ocazie au fost prezentaţi şi cei 102 candidaţi pentru funcţiile de primar din judeţ. La Piteşti candiedează Daniel Dragomir, la Mioveni Gheorghe Costache, la Ştefăneşti Valeriu Tudor, la Costeşti Ion Baicea, la Curtea de Argeş Victor Suhan, la Topoloveni Gabriel Vasilescu şi la Câmpulung Muscel Cristian Creţu.

    A surprins absenţa de la eveniment a primarului de la Bogaţi, Ion Gârleanu, cel despre care se spune că ar fi trecut de la PDL la USL. Veta Biriş a cântat imnul PDL, „Aşa-i românul”.

    Din Alianţa pentru Argeş şi Muscel fac parte PDL, PNG-CD, PNŢCD şi Partida Romilor, la care se adaugă „societatea civilă”, după cum au spus organizatorii.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90