New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

Primarul Piteștiului – înjurat la stadion după ce FC Argeș a pierdut meciul cu UTA

Primarul orașului Pitești, Cristian Gentea – susține că a fost înjurat și jignit de către unii suporteri dupa ce FC Argeș a pierdut pe teren propriu meciul cu UTA Arad, scor 0-1 (gol marcat în minutul 4 de Filip Dangubic). Meciul a fost arbitrat de  Ionuț Coza.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Edilul a reacționat aseară pe o rețea de socializare:

Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei noastre în seara aceasta! Am observat că am fost înjurat, jignit de câțiva dintre spectatori.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

De ce eu?

Asta voi întreba mâine dimineață, la 8.30, când i-am chemat pe Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi, Viorel Dumitrescu, Doru Toma și toți ceilalți, la stadion.

Am vazut că îmi reproșați că nu aduc jucători? Eu??? Păi, cei plătiți pentru asta, ce fac?

Știți, domnilor care mă jigniți, că acum 3 zile nu erau bani pentru salarii și, cu toate astea, ieri am reușit să fac în așa fel încât toată lumea să aibă banii în cont?

Știți că toți sponsorii (O’Mac, Mozzart, Hidro Gaz și mulți alții) sunt aduși de mine? Nu știți!
Atunci, de ce vă răzbunați pe mine?

Cu ce am greșit?
Mâine dimineață îi voi anunța pe toți că, fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!

Dacă Dinamo poate juca perfect, deși nu au primit salarii de 5 luni, de ce noi să nu putem???
Se pare că zicala românească „ești bun, ești luat de prost”, mi se potrivește de minune…!” mai spune Cristian Gentea.

555×222 grota rece

Comentarii

8 comentarii

  • Gentuță spune:

    Lasă fotbalul ca nu ptr fotbal ai fost ales primar. Vezi strazile prin cartiere, curatenia….

  • Gică Retevoescu spune:

    Păi dacă susții ca sunt oameni plătiți pt. a aduce jucatori de valoare , si nu au adus dar banii își iau, atunci de ce nu.u dai afară. Incepand cu Jean Vladoiu…. Uite: Sf.Gheorghe, UTA, cele două Craiove, Voluntari, Academica, si mai toate, au avut bani sa.si intareasca loturile. Voi….! Nimic. Primul ecamen va fi Mediasul. Ai gafat si acolo….desfiinteaza.i.

  • George spune:

    Sunteți, intr-adevăr, într-o situație ingrată când vine vorba de…fotbal.
    În altă ordine de idei, decât două echipe slabe, mai bine una și bună…
    Poate înțelege asta și primarul Mioveniului…

  • Zapp spune:

    Dl Gigi Becali de Pitești lasă-ne frate… ocupă-te de oraș că e praf… singura ta realizare în 9 luni de mandat este un wc în fața Primăriei…

  • Ghiocel de toamnă spune:

    A ti jucat contra UTA ei…ce a ti crezut???

  • abc spune:

    Aaaa, care e treaba, stimabile, nu mai ai vehicul electoral? Cand se impute treaba, nu mai esti tu de vina dupa ce te-ai bagat la club ca musca in orificiul acela binecunoscut? Consumi din banii cetatenilor platiti ca taxe si impozite ca sa intretii fotbalisti si sinecuristi infiltrati politic la club, iar acum te vaiti ca tu faci treaba buna dar de vina sunt altii? De ce imi consumi, ba, banii platiti de mine ca taxe si impozite in fotbal in loc sa-i bagi in sanatate, educatie si infrastructura? In alte tari se face puscarie cand o entitate profesionista, un club, deci o entitate prin definitie privata ia din banii platiti ca taxe si impozite catre localitate. Si nu-mi canta refrenul ala ca FC Arges e entitate separata de primarie si de banii ei, ca stim toti cum se fac treburile astea si, mai ales, cum se aduc asa zisii sponsori. Daca esti asa de priceput cu banii si vrei sa stai ca motul pe rahat in tribuna sa te vada lumea, de ce ai acceptat sa fie adus la echipa Puleta, marele atacant care la 28 de ani si vreo 10 ani de cariera ca varf de atac are marcate doar 17 goluri in toata cariera? N-ai vazut ca se loveste mingea de el ca de coltul mesei?

  • Galerie spune:

    Argesul se duce la vale, macanind singur spre B. 0 goluri, 0 puncte, 0 Meciuri Argesul Castigate. Toate echipele au numele jucatorilor pe spatele tricourilor, la ai nostri ai impresia ca pe toti ii cheama MAC, bine, cu un zero in fata. Ce semeni, aia culegi, daca-ti alegi zero, aia primesti, pe linie. Si asa, am trecut din era „Gascanului” in cea a ratoiului zero. Finalul este previzibil, chiar si pentru Prepelita, care-si vede ratoii neputinciosi, nuli, prin nelipsitii ochelari de soare. N-ai carte, n-ai licenta, n-ai rezultate.

  • Sorin spune:

    Felicitări celor care au comentat pana acum, m-au uns pe suflet!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3