New Profesional Consult 930 x 122

iulie_2013_copii.krag.006

Primarul Pendiuc s-a întâlnit cu 60 de copii români şi sârbi

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a primit astăzi la Primărie delegaţiile română şi sârbă care au participat la acţiunea numită generic „schimb de copii”. Este vorba de 60 de copii din Piteşti şi Kragujevac care au avut parte de sejururi în ţara noastră şi, respectiv, în Serbia, în cadrul unor relaţii de înfrăţire.

„Schimbul de copii” între municipalităţile din Piteşti şi oraşul sârbesc Kragujevac este deja tradiţional. Mai ales că cele două localităţi sunt înfrăţite de mai bine de 40 de ani.

30 de copii din Serbia au petrecut un sejur de circa două săptămâni în România, iar 30 de copii piteşteni au mers, la rândul lor, în Serbia. Copiii din Serbia au fost în Eforie Sud, în Piteşti și la munte, iar cei din Piteşti au fost la Marea Adriatică şi în Kragujevac.

Elevii au vorbit astăzi despre experienţele trăite cu ocazia sejururilor, au făcut schimb de impresii şi de date de contact şi au promis să ţină legătura de acum înainte. Fiecare copil a plecat apoi acasă împreună cu părinţii (cei din Piteşti) sau cu coordonatorii grupului (cei sârbi).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3