New Profesional Consult 930 x 122

    calorifer

    Primele facturi cu compensare

    Mii de argeşeni au depus deja cereri de acordare a ajutoarelor de încălzire fie în sistem centralizat, fie pentru încălzirea cu lemne, cărbuni ori gaze naturale. Iar în această lună vor fi calculate şi primele facturi care vor include aceste ajutoare acordate de la buget.

    Astfel, familiile sau persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor pentru energie termică, cu condiţia ca venitul net mediu lunar pe membru de familie sa fie de până la 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.

    În acest caz, compensarea procentuală aplicată la factura lunară pentru energie termică este cuprinsă între 90% pentru familiile cu venituri de până la 155 de lei pe lună şi 10% pentru cele cu venituri de sub 786 lei, dar nu mai mici de 615 lei pe membru de familie.

    În cazul persoanelor singure, care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat şi care au venituri pe membru de familie cuprinse între 786 lei şi 1.082 lei, acestea beneficiază de o compensare procentuală de 10% din factură.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90