930×122 POSADA 5

goguDavidescu

Primele reactii dupa retinerea lui Nicolescu

Lumea politica din Arges este total surprinsa si bulversata de retinerea lui Constantin Nicolescu. Nimeni nu se astepta la asa ceva, desi in cercurile politice se vorbea de mai mult timp ca oamenii legii i-ar da tarcoale mai-marelui de la Consiliul Judetean.

Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges si al PSD Arges, a fost retinut ieri de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. El este acuzat de trafic de influenta, cazul fiind legat, se pare, de modul in care Consiliul a alocat peste 100.000 de lei pentru ridicarea in rang de Arhiepiscopie anul trecut a Episcopiei Argesului si Muscelului.

Vestea i-a luat prin surprindere atat pe membrii PSD, cat si pe membrii altor partide.

„Sunt surprins”
Sorin Pandele, deputat de Arges al PDL, partid aflat la guvernare, s-a aratat surprins de vestea retinerii lui Nicolescu. „Sunt surprins, sincer nu stiu ce sa spun. Nu cunosc insa foarte bine cazul, asa incat nu pot sa fac niciun comentariu”, ne-a declarat Sorin Pandele.

„Aceasta retinere adanceste criza din Consiliul Judetean”
La randul sau, prefectul Gheorghe Davidescu ne-a declarat ca retinerea lui Constantin Nicolescu a fost un eveniment neasteptat. „Este o veste care ma face sa ma gandesc foarte bine la viitorul acestui judet. Din pacate, aceasta retinere nu face altceva decat sa adanceasca si mai mult criza de la nivelul Consiliului Judetean. Este un semnal care ma bulverseaza. Sper ca analiza acestui caz sa fie una corecta si realista. Vreau sa cred ca este o situatie conjuncturala si de moment si ca judetul nu va avea de suferit”, ne-a declarat prefectul.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA