930 x122 grota rece

concert_zile_pitesti15

Primăria Piteşti nu mai acceptă play-back

Aşa cum a procedat şi cu ocazia Simfoniei Lalelelor, Primăria Piteşti a început din timp procedurile pentru achiziţionarea de servicii artistice pentru Zilele Municipiului. Mai mult, Primăria are şi o pretenţie expresă: artiştii care vor cânta să susţină reprezentanţii live, play-back-ul fiind interzis! Iată cum sună anunţul lansat deja de Primărie:

„Municipiul Piteşti intenţionează să achiziţioneze servicii artistice, în cadrul cărora prestatorul trebuie să asigure, pentru data de 20.05.2012, cu ocazia manifestării „Zilele Municipiului Piteşti”, următoarele : scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, sunet, lumini, tehnică de scenă, prezentator al spectacolului şi formaţii care să susţină recitaluri live cu o durată de 45 de minute fiecare.

Preţul ofertat pentru serviciile artistice va fi exprimat în lei, fără TVA.

Operatorii economici interesaţi pot depune oferte de preţ prin fax la nr. …………., e-mail : ……………..ro sau direct la sediul Primăriei Municipiului Piteşti, până la data de 07.05.2012, ora 14,00″.

Bugetul pentru Zilele Piteştiului 2012 este de circa 200.000 de lei, din fonduri proprii şi sponsorizări.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90