Donaris 930 x 122

primar.si.copii.001

Biroul lui Pendiuc, asaltat de copii!

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost astăzi înconjurat în biroul său de zeci de copii care au ţinut să viziteze Primăria. Aceştia au participat, alături de cadre didactice, la primele manifestări din ciclul „Săptămâna Altfel – Şcoala Altfel”.

Elevii au răspuns invitaţiei lansată de primar cu mai multe luni în urmă, edilul dorind să deschidă astfel şi alte instituţii ale administraţiei locale către elevi. Pentru săptămâna în curs sunt programate la Primărie vizite din partea a peste 1.000 de copii de la şcoli din municipiu.

Elevii care au fost la primar în birou au primit din partea acestuia insigne şi carneţele cu însemnele Piteştiului. Foarte mulţi au dorit să se fotografieze cu primarul Tudor Pendiuc, dar şi cu alţi colegi, pe holurile Primăriei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90