930×122 CUMPANA 5

accident

Primul accident pe Drumul Expres Pitești – Craiova!

Primul accident pe Drumul Expres Pitești – Craiova!

Citiți și: A murit după ce un bolovan a căzut pe mașina pe care o conducea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DX 12 (Drumul Expres Piteşti – Craiova), la kilometrul 38+700 de metri, în apropierea localităţii Piatra Olt, judeţul Olt, un autotren încărcat cu cărbuni s-a răsturnat pe carosabil, o parte din încărcătură fiind pe suprafaţa de rulare.

Citiți și: Pitești. Accident! Un BMW a făcut praf un Logan lângă Piață Mare!

Este primul accident cu un autotren de pe acest drum nou.

Nu au fost persoane rănite, însă traficul rutier a fost blocat pe banda a doua pe ambele sensuri, circulându-se îngreunat pe prima bandă.

IPJ Olt transmite:

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 14.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12), pe sensul de mers Balș către Slatina, în zona localității Piatra-Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt care au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă, încarcat cu cărbuni, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Rovinari, județul Gorj.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că la kilometrul 36 + 600 metrii, pe Drumul Expres 12, ansamblul de vehicule, care circula pe sensul de deplasare Balș către Slatina, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din cauza unei explozii produse la anvelopa stânga față a capului tractor, în urma căreia șoferul a pierdut controlul volanului.

În urma evenimentului, încărcatura a ajuns și pe sensul opus de deplasare, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului se acționează pentru curățarea și eliberarea drumului și reluarea traficului rutier în condiții normale, iar polițiștii vor întocmi actele de constatare a evenimentului și vor elibera autorizație de reparație conducătorului auto.”

Sursă foto: Oltenia Tv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Donaris 570×90