930×122 POSADA 5

blocurire

Primul oras unde se evalueaza suprafetele echivalente termic

Pitestiul a devenit primul oras din Romania in care vor fi evaluate suprafetele echivalente termic. Se spera, in acest fel, ca modul de calcul al facturilor la intretinere sa devina unul unitar in toate asociatiile de proprietari si locatari din oras. Mai ramane, de asemenea, si ca evaluarea acestor suprafete sa fie facuta efectiv, SC Termo Calor Confort SA declarandu-se gata sa inceapa acest proces.

Intr-o sedinta recenta a Consiliului Local al municipiului Pitesti a fost aprobat un proiect de hotarare foarte important pentru toti locuitorii care sunt bransati sau nu la termoficare, dar care stau la bloc.

Este vorba de proiectul privind evaluarea suprafetelor echivalente termic din fiecare bloc in baza carora se va calcula, in mod unitar, consumul de caldura pentru fiecare apartament in parte, cat si pentru partile comune ale imobilului de locuit (casa scarii, subsol), urmand sa achite diverse sume catre termoficare si cei bransati la sistemul centralizat, si cei care nu sunt bransati, dar au retele care le trec prin locuinta.

Pitestiul devine, astfel, primul oras din Romania in care se adopta un astfel de proiect care are drept principal scop punerea in ordine a modului de calcul a facturilor, intr-un mod unitar, in toate asociatiile de proprietari din bloc.

„Tin sa multumesc foarte mult consilierilor locali si specialistilor de la SC Termo Calor Confort SA cu care am lucrat foarte bine la realizarea acestui proiect. Speram ca de acum inainte sa punem ordine in asociatii din punct de vedere al calculului facturilor si sa existe un mod unitar de calcul pentru toate asociatiile”, a declarat Constantin Bajenaru, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari si Locatari Arges.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3