New Profesional Consult 930 x 122

    inundatie_rucar01

    Prioritate vor avea proiectele privind inundaţiile

    Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice a anunjţat că în perioada următoare vor avea prioritate la verificare proiecte legate de prevenirea şi combaterea inundaţiilor. Asta înseamnă că unele proiecte din Argeş pentru care se aşteaptă unda verde pentru licitaţie, cum este cel privind construcţia noii biobaze a Primăriei Piteşti, ar mai avea de aşteptat. De asemenea, conducerea Autorităţii acuză presiunile venite din partea unor autorităţi locale.

    Președintele A.N.R.M.A.P. a ținut să transmită un mesaj foarte clar tuturor șefilor de instituții publice, autorități contractante, care au tentația de a pune presiune mediatică, politică sau de orice altă natură, asupra angajaților A.N.R.M.A.P. care se ocupă de verificarea documentațiilor de atribuire, că o astfel de manifestare nu este sub nicio formă acceptată.

    „În perioada următoare, ANRMAP va verifica cu prioritate şi documentaţiile postate în SEAP pentru lucrări şi alte servicii privind prevenirea inundaţiilor.  Atrag atenţia asupra unui lucru: vom verifica cu prioritate toate acele documentaţii care sunt deja postate în SEAP şi sunt 54 ale companiilor de apă, ale administraţiilor bazinale şi ale autorităţilor locale referitoare la reamenajarea de diguri, podeţe, albii de râuri.

    Nu vor avea niciun motiv să invoce circumstanţe imprevizibile şi să încheie contracte prin negocieri fara publicare în perioada următoare”, a anunțat președintele Cristina Trăilă.

    Dintre aceste 54 de proceduri de achiziţii, 34 sunt pe fonduri europene.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90