NOR CURIER 930X122

auto

PRIVEȘTE CUM CIRCULĂ „ȘMECHERII” DE PITEȘTI!

În Pitești (nu ne îndoim că la fel stă situația în toată țara) există șoferi care conduc după bunul lor plac. Acolo unde în trafic nu sunt polițiști, nu puțini conducători auto calcă strâmb.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Iată cum astăzi la intersecția de la CEZ nu mai puțin de trei șoferi au încălcat legislația rutieră. Cei trei, șoferi de Logan, Audi A4 (autoturismul de culoare gri deschis) și, respectiv, de BMW seria 3 (gri închis), au depășit coloana de mașini staționate la semafor.

Potrivit legislației din domeniu, o astfel de abatere se pedepsește cu amendă în valoare de 340 de lei, plătibilă în 48 de ore, și, mai grav, cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 30 zile.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Boom spune:

    Doamne :-)) credeam k sunt eu … :-)))

  • Boom spune:

    Cu ce te a incurcat pe tine ca ala a trecut pe verde si nu a blocat nici o banda???? In Pitesti cine pleaca primul d l semafor se opreste la 30 km pe ora…cum sa poti sa mergi asa????? Dc nu se da amenda pt cei care merg prea usor?

  • Anonim spune:

    Meriti data in judecata pt faptul ca ai uitat sa pastrezi in anonimat numerele de inmatriculare. Asta numesti tu jurnalism?! Lasa-te de asa ceva ori mai citeste cate ceva despre jurnalismul investigativ.

  • Ionuț Trasca spune:

    Eu zic sa-i dai in judecată! Sigur ai câștiga! De fapt, mai mult ca sigur! Nu mai sta pe gânduri. Sa vezi ce de bani scoti… Am auzit eu ca astia au bani…

    Lăsând ironia la o parte, prietene ești sigur ca ai toate țiglele la mansarda?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90