930×122 CAPRA 5

NICOLESCU_TECAU_POLEXE_IN_CAMASI_POPULARE

Priviți cum arată consilierii județeni în cămăși populare!

Consilierii județeni au purtat cămăși populare la festivitatea de decernare a titlurilor de fii și de cetățeni de onoare ai Argeșului și Muscelului.

LEONARD_SOARE_IN_CAMASA_POPULARAObiceiul s-a păstrat și în acest an, la ceremonia care a avut loc sâmbătă la Muzeul Golești.

MARIUS_POSTELNICESCU_IN_CAMASA_POPULARAPreședintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, cei doi vicepreședinți, Florin Tecău și Constantin Polexe, sau consilierii Dan Bica, Marius Postelnicescu, Leonard Soare și Gabriel Bratu s-au afișat îmbrăcați în cămăși populare tradiționale, cu cingătoare.

GABRIEL_BRATU_IN_CAMASA_POPULARAInițiativa îi aparține lui Constantin Nicolescu și a fost pusă în practică în premieră la una dintre edițiile anterioare ale festivității care are loc an de an la sfârșitul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3