930X122 MAIA

centura pitestiului

PRIVIȚI ȘI CRUCIȚI-VĂ! PUHOI DE STICLE SPARTE PE CENTURA PITEȘTIULUI!

De ani și ani de zile guvernanții, indiferent de culoarea lor politică, nu vor sau nu pot să construiască autostrăzi. Acolo unde, totuși, avem drumuri la un nivel rezonabil, administrația nu este în stare să le întrețină.

Citiți și: Anunțul care dă fiori piteștenilor: Se închide Centura! Ce spune Gentea. EXCLUSIV

E și cazul șoselei ocolitoare a Piteștiului, inaugurată în anul 2007. Fotografiile au fost făcute weekend-ul care tocmai a trecut pe centura orașului, la intrarea de pe autostrada Pitești-București către hipermarketurile Careffour și Metro, în spatele Careffour. Pe marginea șoselei, pe o lungime de zeci de metri, sticle sparte de bere Timișoreana! Nu știm cum au ajuns acolo. Supărător este că nicio autoritate nu se sinchisește să curețe locul.

Cineva de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale și chiar de la Garda de Mediu poate, poate se autosesizează și rezolvă problema.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3