New Profesional Consult 930 x 122

uzina-dacia-sectia-asambl

Producţia la Uzina Dacia, din nou oprită

Producţia de la Uzina Dacia din Mioveni va fi oprită începând de luni, 6 august 2012,  până la sfârşitul acestei luni din cauza reviziei tehnice anuale efectuate în secţiile de producţie. În această perioadă, majoritatea angajaţilor sunt în concediu de odihnă.

La lucru vor veni doar cei angajaţi în procesul de revizie şi o parte din cei care lucrează la unele departamente ce nu pot să-şi întrerupă activitatea, cum ar fi cele financiar-contabile.

Amintim că, deşi au avut câteva întreruperi neprogramate, vânzările Dacia au crescut cu 2,5% în prima jumătate a anului, la 181.280 de autovehicule.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în opt ani un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană. 

Renault a lansat, până în prezent, şapte modele sub marca Dacia, respectiv Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia VAN, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway şi Dacia Duster.

Sursa: Capital

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3