EcoMoto 930×122

iona_dumitru2

Profa’ de psihologie nu a reuşit să se impună la „Burlacul”, iar acum e dezamăgită de prietene!

Ioana Dumitru, asistentă în cadrul Facultăţii de Psihologie a Universităţii din Piteşti, cea care şi-a încercat norocul în emisiunea tv „Burlacul”, este dezamăgită de prietene.

ioana_dumitru1Aceasta a postat pe profilul său de Facebook, în urmă cu câteva ore, un text prin care arată că este dezamăgită de modul în care a fost tratată de anumite prietene şi prin care îndeamnă pe alte femei să nu mai fie atât de naïve ca ea. “În viaţă trebuie să te gândeşti de două ori până să primeşti în braţele tale o “prietenă”! Iar dacă o faci, să fie mai adevărată decât tine sau cel puţin egala ta, altfel vei lua cea mai mare ţeapă! Aviz tuturor fetelor care vă cunosc şi mă cunoaşteţi”, este textul postat de Ioana Dumitru, cea care a rămas cu buza umflată în emisiunea “Burlacul”, fiind refuzată de două ori.

ioana_dumitru3Prima dată şi-a încercat norocul când a vrut să îl cucerească pe Cătălin Botezatu, iar a doua oară, pe Edward Popescu. Mai mulţi apropiaţi ai asistentei de la Universitatea din Piteşti au încercat să o consoleze, constatând că este cu moralul la pământ: “Capul sus. Nu uita niciodată că trebuie să îţi înghiţi lacrimile şi să ţii capul sus oricât de mult ar durea. Suferinţa să o ţii doar în sufletul tău. E mai bine aşa”, a fost unul dintre mesajele de consolare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90