930X122 MAIA

coafor

PROFESIONAL NEW CONSULT: CURS DE COAFOR ÎN PITEȘTI

În această lună Profesional New Consult a demarat o nouă sesiune a cursului de coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor), acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei. Este un curs care oferă aplicaţii teoretice, dar mai ales practice în saloane de specialitate, fiind susţinut de formatori cu o îndelungată experienţă în domeniu. Trebuie subliniat că firma acordă în cadrul cursului de coafor o importantă componentă practică. Competenţele dobândite în urma parcurgerii cursului de coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) organizat de Profesional New Consult sunt următoarele:

Citiți și: Curs Stilist Protezist Unghii cu gel, în Pitești!

-Executarea coafurilor stil, ondulației permanente, tratamentelor capilare și tunsorii pentru femei

-Executarea vopsirii părului

Citiți și: Curs stivuitorist autorizat în Pitești

-Spălarea părului

-Ultimele tendințe în materie de coafuri și modalitatea de executare a acestora.

Puteţi urma acest curs în cadrul Profesional New Consult la preţul de 600 de lei, cu plata în 3 rate, alături de specialiştii firmei, având astfel ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou. De reţinut: doar dacă urmaţi cursul de coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) oferit de Profesional New Consult puteţi obţine diplome acreditate atât în România, cât şi în UE. Veți putea profesa, așadar, această meserie în mod legal oriunde în Europa, fără teama controalelor ITM sau din partea altor autorităţi.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

Curs Machiaj/Make Up650 de lei

Curs Cosmetică900 de lei

Mai multe detalii despre cursul de coafor, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine sunând la numărele de telefon 0784.045.025 și 0784.333.777.

Site-ul firmei: www.profesionalnewconsult.ro

Pagina de Facebook a cursului: https://www.facebook.com/pages/Cursuri-Coafor-Hair-Style-Frizer-Hair-Cut/739589782757591?ref=hl

E-mail: [email protected]

Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, strada Trivale, nr. 14 (în Gura Trivăii, vizavi de hotel Blue Night).

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90