930 x122 grota rece

profesional new consult

    PROFESIONAL NEW CONSULT, CURSURI DE FORMARE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

    Cu ajutorul echipei și al colaboratorilor, Profesional New Consult și-a reluat programul cursurilor și dorește să vă ofere, cu sprijinul unor specialiști de elită, cursuri de top, solicitate pe piața muncii, asigurându-vă că sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt puse pe primul loc.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Pentru a celebra 12 ani de servicii profesionale de formare, Profesional New Consult vă răsplătește loialitatea și pasiunea pentru EDUCAȚIE, oferindu-vă un pachet de reduceri substanțiale pentru a le da tuturor posibilitatea de a urma ONLINE cursuri de Management și Carieră în domeniile: Inspector SSM, Expert Achiziții Publice, Responsabil de Mediu, Operator Date, Contabilitate, Manager de Proiect, Lucrător în Comerț, Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Arhivar, Formator, Operator CNC și Coordonator SSM.

    Oricine alege să se înscrie pentru a urma unul dintre aceste cursuri în varianta ONLINE va beneficia de REDUCERI exclusive din partea firmei:

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    -20% REDUCERE pentru înscrierea cu plata integrală la cursurile susținute online;

    -10% REDUCERE pentru înscrierea cu plata în două rate la cursurile susținute online.

    Ca parte a responsabilității pentru derularea în condiții de maximă siguranță sanitară a tuturor cursurilor noastre, ne asigurăm de respectarea măsurilor impuse de autorități prin dezinfecția suprafețelor cu substanțe pe bază de clor sau alcool, aerisirea sălilor de curs, igienizarea permanentă și portul obligatoriu al măștii de protecție în incinta sediului nostru”, anunță Profesional New Consult.

    Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330.

    Email: office@profesionalnewconsult.ro.

    Sediu: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3