NOR CURIER 930X122

aurora brebulet

PROFESORII STRĂINI, IMPRESIONAȚI! PĂPUȘI HANDMADE FĂCUTE ÎN PITEȘTI!

Sunt aproape opt ani de când face minuni cu hârtia. Este o profesionistă a artelor Origami, Kirigami și Quilling.

Citiți și: Spaima șoferilor! Se întâmplă pe Autostrada București – Pitești!

Piteșteanca Aurora Brebuleț, profesoară de istorie și cultură civică, despre care am avut plăcerea să scriem și cu alte ocazii, ne surprinde din nou în cel mai plăcut mod cu putință. De această dată Aurora Brebuleț a realizat handmade câteva păpuși tradiționale românești. Îmbrăcate în costume populare și cu scoici pe post de încălțări, păpușile au făcut senzație la un congres internațional al cadrelor didactice, congres desfășurat în Eforie Nord. Nu puțini dintre cei 1.500 de dascăli din România, Republica Moldova, Ucraina și Serbia prezenți la eveniment i-au admirat păpușile, fiind impresionați de creațiile sale.

Despre Aurora Brebuleț și talentul ei puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ea-este-profesoara-din-pitesti-care-face-minuni-cu-hartia-vezi-galerie-foto/. (Foto: Facebook Aurora Brebuleţ)

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90