Donaris 930 x 122

    lei-ron-bani

    Program special la taxe şi impozite

    Primăria Piteşti anunţă instituirea unui program special de încasare a taxelor şi impozitelor locale, dat fiind faptul că 31 martie este primul termen scadent până la care se pot achita dările către bugetul local. Şi pentru că 31 martie este într-o zi de duminică, Primăria a decis că se pot face plăţi şi pe 1 aprilie, luni.

    Pentru aceasta, însă, a fost decisă prelungirea programului de lucru în zilele de vineri şi luni. Astfel, la toate centrele de încasare a taxelor şi impozitelor locale din oraş (de la Primărie şi din cartiere) programul de lucru pentru vineri, 29 martie, şi luni, 1 aprilie, este de la ora 8 la ora 18. De asemenea, doar pentru centrul de încasare a taxelor şi impozitelor locale de la Primărie a fost instituit program de lucru şi pentru ziua de sâmbătă, 30 martie, de la ora 8 la ora 13.

    Cine plăteşte obligaţiile către buget până la acest prim termen scadent va beneficia şi de o reducere de 10% din valoarea totală a dărilor. Al doilea termen scadent (fără bonificaţie, însă) este 30 septembrie. Cetăţenii care au de achitat dări mai mici de 50 de lei în total trebuie să le plătească până la data de 1 aprilie şi nu beneficiază de reducerea de 10%.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90