NOR CURIER 930X122

biserici

PROGRAMUL LITURGIC DE CRĂCIUN AL BISERICILOR DIN MIOVENI

Programul liturgic de Crăciun al bisericilor din Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

În perioada celebrării Nașterii Domnului, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi vor intensifica programul liturgic şi activităţile. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe acestuia vor avea posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, la Biserica “Sfinţii Brâncoveni” și  la Mănăstirea Făget slujba de Crăciun va fi oficiată de la ora 7:30.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

La Biserica “Sfântul Ilie” din cartierul Clucereasa și la Biserica “Sfinţii Trei Ierarhi” din Mioveni slujba de Crăciun va avea loc de la ora 5, iar la  Biserica “Sfântul Gheorghe” de la ora 5:30.

La  Biserica “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Colibaşi slujba de Crăciun se va oficia de la ora 6.00, iar la Biserica “Sfântul Nicolae” din cartierul Racovița, de la ora 7.

În zona lăcaşelor de cult vor fi create o serie de dispozitive suplimentare, încadrate cu efective ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Române. Poliţiştii vor asigura fluența traficului pietonal și rutier, vor lua măsuri de dirijare a traficului și de prevenire a blocării acestuia în zonele de dispunere, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate și vor asigura ordinea și liniștea publică.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90