NOR CURIER 930X122

Prefectura.conferinta1

Programul vizitei în Argeș a ambasadorului Poloniei

Prefectura Argeş anunţă că luni, 4 martie, vine la Piteşti ambasadorul Poloniei în România, Excelenţa SA Marek Szczygiel, însoţit de o delegaţie din care fac parte şi oameni de afaceri. Vizita se înscrie în programul pe care prefectul Cristian Soare l-a gândit pentru a realiza cât mai multe contacte externe.

Delegaţia poloneză se va întâlni cu prefectul Cristian Soare, subprefectul Ion Burnei, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu şi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc.

La Prefectură este programată şi o întâlnire cu oameni de afaceri din Argeş, dar şi cu reprezentanţi ai mediului universitar.

Ambasadorul va depune apoi coroane de flori la mormintele eroilor polonezi de la cimitirul Sfântul Gheorghe.

În program mai figurează o deplasare la Topoloveni, unde delegaţia poloneză se va întâlni cu oameni de afaceri şi va vizita unele obiective economice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3