930 x122 grota rece

    pitesti

    Proiect „îngropat” de Guvern la Pitesti

    Guvernul a „reuşit” să blocheze un nou proiect din Piteşti. După bâjbâielile care au făcut ca un proiect finanţat de Banca Mondială pentru reabilitarea Colegiului Naţional IC Brătianu să zacă vreme de aproape 8 ani degeaba, iată că a venit rândul unui proiect cu finanţare europeană pentru reabilitarea unei şcoli să înceapă să aibă aceeaşi soartă.

     

    Autorităţile locale din Piteşti au elaborat în 2008 un proiect de extindere a Şcolii Nr. 19 din Găvana, care include şi reabilitarea termică, dar şi realizarea unui corp pentru grădiniţă.

    Deşi proieectul a primit aprecieri peste aprecieri la nivel guvernamental, încă nu au sosit avizele necesare pentru a fi finanţat cu fonduri europene, aşa cum se doreşte de către municipalitate.

    Este doar un alt exemplu din Piteşti de proiect care bate pasul pe loc ani de zile din cauza unor avize ale guvernanţilor care nu mai vin. Despre Colegiul Brătianu am vorbit, dar mai sunt şi altele.

    Primul este cel al drumului de legătură dintre Trivale şi Găvana care a necesitat circa 4 ani de aşteptare, iar al doilea este proiectul de construire a pasajului de la Podul Viilor care de aproape 5 ani aşteaptă fel de fel de avize de la Ministerul Transporturilor.

    Autorităţile locale din Piteşti speră să reuşească să deblocheze în acest an proiectul de la Şcoala Nr. 19, mai ales că nevoia de spaţii de învăţământ şcolar şi preşcolar este în creştere.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3