NOR CURIER 930X122

apa canal

PROIECT URIAȘ AL SC APĂ CANAL PITEŞTI

Conducerea SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a organizat astăzi, la Hotelul Ramada din Piteşti, o conferinţă de informare cu privire la stadiul derulării proiectului cu finanţare europeană „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în judeţul Argeş” în exerciţiul financiar 2007 – 2013 (care a fost prelungit până în 2016).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Expozeul a fost susţinut de directorul general al societăţii, Mihail Marinescu, de directorul de dezvoltare, Ion Decher, şi de managerul de proiect, Cătălin Georgescu.

Societatea se află aproape de finalizarea acestui proiect, început în anul 2012 şi care vizează extinderea reţelei de apă şi canal în mai multe localităţi din Argeș. Este cel mai complex proiect al SC Apă Canal 2000 SA Pitești, cu investiţii în 11 localităţi, grupate în 3 aglomerări.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Cu trei luni înainte de finalizarea primei etape de implementare a proiectului, cifrele sunt impresionante: reţeaua de distribuţie a apei a fost extinsă cu aproximativ 160 de kilometri, iar cea de canalizare, cu 224 de kilometri. Peste 60.000 de persoane vor beneficia la finalul investiţiei de aceste lucrări. Au fost construite şi 15 foraje, 4 staţii de clorinare, 6 rezervoare şi 8 staţii de pompare noi.

În total, proiectul vizează extinderea reţelei de apă pe o lungime de 222 de kilometri şi a rețelei de canalizare pe o lungime de 275 de kilometri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3