EcoMoto 930×122

proiectil

Proiectil găsit în Argeş!

Al doilea Război Mondial a făcut multe victime în timpul desfăşurării sale, dar şi după, mai ales din cauza proiectilelor neexplodate. Un astfel de proiectil a fost găsit şi în Argeş.

Potrivit Poliţiei Argeş, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat ieri de către o persoană din comuna Arefu cu privire la faptul că la domiciliul său a găsit un proiectil.

La faţa locului au venit lucrători ai Sectiei de Poliţie Rurală. De asemenea, trimiși de la Protecţia Civilă şi specialiști din cadrul S.A.S. Compartimentul Pirotehnic s-au deplasat la faţa locului, găsind un proiectil exploziv, calibru 57, din al doilea Război Mondial. Proiectilul, care era neexplodat, a fost ridicat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş pentru detonarea lui controlată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90