930×122 CAPRA 5

Becali

Pronunțarea în dosarul „Valiza”, amânată pentru 4 iunie

Completul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi să amâne pentru 4 iunie pronunțarea în dosarul „Valiza”, în care sunt acuzați de fapte de corupție George Becali, Victor Pițurcă Teia Sponte, Radu Marino și Alina Ciul.

În recurs, procurorii de caz ai DNA au cerut pentru Becali 4 ani de închisoare cu executare, pentru Alina Ciul – 2 ani de închisoare cu executare, iar pentru ceilalți trei – câte doi ani de închisoare cu suspendare. În fața completului de judecată a fost și George Becali.

Cu puțin timp în urmă, finanțatorului clubului de fotbal Steaua București a fost dus cu duba înapoi în penitenciarul Rahova, acolo unde este înarcerat pentru o condamnare de 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90