NOR CURIER 930X122

vot

PROPACT protestează împotriva acţiunilor procurorilor

Sindicatul Naţional al Ţăranilor şi Proprietarilor Români – PROPACT – protestează împotriva acţiunilor procurorilor care în aceste zile fac verificări şi anchete în mai multe sate din România privind votul la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

„Mii de ţărani sunt terorizaţi de procurori ai Parchetului General şi ai DNA pentru un motiv încă ambiguu – se pare, dar foarte clar exprimat de ţăranii înşişi: participarea lor masivă la referendumul din 29 iulie.

În nicio istorie a terorismului hitlerist, comunist ori de altă natură nu s-a mai pomenit ca organele statului apărătoare ale intereselor civile să se năpustească de dimineaţa până seara în satele liniştite ale României şi să îi sperie pe ţăranii curaţi, liniştiţi, retraşi în sărăcia şi credinţa lor”, se arată într-o scrisoare deschisă a PROPACT care protestează împotriva acestor practici, dar şi împotriva pasivităţii Guvernului şi chiar a atitudinii oficialilor străini.

Mai mult, PROPACT cere primarilor din toate comunele „terorizate” să dea în judecată Parchetul General, SRI, DNA, STS şi SIE pentru „acte de intimidare, pentru acuzaţii neîntemeiate, pentru violarea domiciliului ţăranilor”.

Scrisoarea este semnată de argeşeanul Dan Drăghici, preşedintele PROPACT.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90