930×122 POSADA 5

stadion2

ProSport critica arena din Trivale

Redactorii ProSport au criticat modul in care arata arena din Trivale, si anume stadionul Nicolae Dobrin. Prezenti pe stadion la meciul Rapidului din Bucuresti cu Concordia Chiajna de duminica seara, 21 august, redactorii ProSport au s-au aratat socati de felul in care arata stadionul. Ei nu stiu insa ca arena este in plin proces de reabilitare.

Rapid a fost obligata sa-si dispute meciul din campionat pe un teren neutru. Cu Chiajna a fost ales stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale.

„Aspectul stadionului din Pitesti este execrabil. Dupa ce vezi actualul „Nicolae Dobrin”, iti vine in minte o singura intrebare: ce rost are sa fiii mai catolic decat Papa la licentiere, daca pana la urma ajungi sa joci pe un astfel de stadion? Criteriile de dinainte de startul campionatului s-au evaporat parca la primul fluier.

Gazonul e prost si tuns neuniform. Pe alocuri, jucatorilor li se afunda picioarele in iarba pana la glezna, in alte zone e brazduit, iar drenajul a fost facut prin tasarea ierbii. Nu poti sa treci cu vederea nici pista de atletism, care pare mai mult o sosea de la tara. La un metru dupa linia de tusa nu este altceva decat pietris, iar orice alunecare sau iesire in acel decor devine un risc maxim pentru sanatatea jucatorilor”, scrie ProSport.

Ce nu stiu redactorii ProSport este faptul ca stadionul a intrat deja intr-un amplu proces de reabilitare. Pista de atletism, de exemplu, abia a fost scoasa la licitatie pentru a fi refacuta dupa standarde europene, dar investitia este blocata de faptul ca licitatia a fost contestata. Autoritatile locale au, de asemenea, si un program de investitii pentru gazon si tribune.

Kaia 555×222
570×90 MAIA