EcoMoto 930×122

depozitelor

PROSTITUȚIE ÎN PITEȘTI

Polițiștii piteșteni de la Secția 2 au „descins” din nou pe strada Depozitelor, zonă frecventată de prostituate. Au fost amendate trei femei care se prostituau, fiecare cu câte 500 de lei. Una este din Pitești și are 23 de ani, o alta are 32 de ani și este din comuna Bradu, în timp ce o a treia, de 40 de ani, este din Brăila.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Nu puține amenzi de acest fel (dacă nu toate!) rămân, însă, neplătite. De ce? Citiți motivul în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/tupeu-prostituatele-din-pitesti-sfideaza-amenzile/.

Tot polițiștii de la Secția 2 au acționat și în piața agroalimentară Găvana. Aici au amendat șapte persoane „constituite în grup în scopul săvârşirii de acţiuni ilicite contrare ordinii publice.”, după cum informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Ca și în cazul prostituatelor, fiecare a primit o amendă de 500 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3