Donaris 930 x 122

proxeneti

Prostitutie si proxenetism intr-un salon de masaj erotic din Pitesti

Mai multe tinere, inclusiv minore, au fost obligate de un grup de proxeneti să se prostitueze într-un așa zis salon de masaj erotic din Pitești, în apartamente închiriate, hoteluri și pensiuni din județul Argeș.

Proxeneții au racolat, prin amenințare și violentă mai multe victime minore, pe care le-au exploatat sexual.

Victimele, care provin din familii destrămate ori plecate la muncă în străinătate, erau racolate şi determinate să se prostitueze în folosul suspecţilor, care îşi însuşeau în totalitate sumele de bani astfel obţinute.

Astăzi dimineață, la sediul salonului de masaj erotic, la un hotel din Pitești și o pensiune situată în localitatea Curtea de Argeș, procurorii D.I.I.C.O.T. au gasit  trei victime minore.    

Tot astăzi, la sediul  D.I.I.C.O.T. -€“ Serviciul Teritorial Pitești au fost aduse pentru audieri 42 de persoane. După finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale în cauză.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Pitești și lucrători de la I.P.J. Argeș a€“ S.P.I.R., Poliția Municipiului Curtea de Argeș și I.J.J. Argeș. Sprijinul tehnic și informativ a fost asigurat de I.G.P.R. a€“ D.O.S. și D.G.I.P.I.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3