930×122 CAPRA 5

protest.anemic.pitesti.1

Protest anemic la Piteşti

Doar vreo 10 persoane s-au adunat duminică, 15 ianuarie 2012, în piaţa Vasile Milea pentru a organiza un protest similar celor din ţară, dar acestea au fost dezamăgite de faptul că numărul lor este atât de mic. Spre ora 6 după-amiaza, grupul – care s-a mai mărit între timp – a făcut joncţiunea cu grupuri din Topoloveni şi Curtea de Argeş şi a plecat spre Bucureşti, pentru a participa la un miting mai amplu. „Suntem aici de la 2. Stăm până pe la şase, paşnic, şi plecăm apoi la Bucureşti. Nu se mai poate continua aşa! Cei de la putere au tăiat tot ce se poate! Eu nu am copii, dar să taie guvernanţii şi din alocaţiile copiilor mi se pare strigător la cer! Nu se mai poate!”, ne-a spus unul dintre protestatari.

„Acum voiau să mergem la spital şi să plătim tot! În plus, Băsescu hotărăşte tot. Păi ce, e singur în ţară? Au fost şi alţii la putere, mai toţi au fost mafioţi, dar ce au făcut ăştia de acum nu a făcut nimeni!

Sunt pensionari care nu au ce pune pe masă şi tineri care nu au unde lucra! Ajunge!”, ne-a spus un altul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90