NOR CURIER 930X122

Pitesti

PROTEST FIRAV ÎN PITEȘTI

Protest firav în Pitești. A șaptea zi consecutiv de proteste a adus în această seară în centrul Piteștiului un număr mic de manifestanți. Comparativ cu serile precedente, mai ales cu ziua de ieri, numărul protestatarilor a fost incomparabil mai redus. În această seară protestatarii s-au strâns și au manifestat pașnic în Piața Primăriei.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Precizăm că și în alte orașe din țară, nu doar în Pitești, chiar și în București, protestele de astăzi au avut un număr de participanți cu mult mai mic decât aseară. Detalii despre manifestația de ieri, care a adunat în centrul Piteștiului o mulțime de oameni, AICI.

Amintim că duminică, 5 februarie 2017, Guvernul a abrogat Ordonanța de Urgență 13/2017 pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, ordonanță care a provocat proteste de stradă de amploare în întreaga țară, inclusiv în Pitești. Ulterior abrogării, manifestațiile au continuat, protestatarii scandând lozinci împotriva principalului partid de guvernământ, PSD, și cerând demisia Guvernului Grindeanu.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90