Kaia 930 x 120

protest_bascov

VIDEO Protest la inaltime cu bere si tigari

Pitesti. 10 iunie. 2010.
30 de politisti, zece pompieri si zece jandarmi, in total 50 de oameni ai legii, au incercat sa convinga un barbat din comuna Bascov sa coboare de pe cladirea pe care se urcase sa protesteze. Pana la rezolvarea nemultumirilor sale, barbatul cocotat pe acoperisul cladirii inalte de 30 de metri, a cerut insistent bere si tigari probabil pentru a trece timpul mai repede.

Incidentul a avut loc in cursul acestei nopti pe acoperisul serviceului auto din Bascov. Dupa lungi negocieri cu politistii, barbatul a acceptat ca un om al legii sa-i aduca berea si tigarile, nestiind insa ca ii este intinsa o cursa. Cel care s-a oferit sa-i duca berea a fost chiar comisarul-sef Mihai Neagoe, seful Politiei Pitesti. pentru a nu fi recunoscut acesta s-a deghizat si a urcat insotit indeaproape de doi subordonati. Imediat ce au ajuns pe acoperisul cladirii unde se afla protestatarul, politistii l-au incatusat si imobilizat pentru ca apoi acesta sa fie coborat pe autoscara de pompieri.
Ajuns cu picioarele pe pamant, barbatul a declarat ca a ales sa protesteze astfel fata de politistii din comuna Bascov. Omul sustine ca este persecutat de Politia din Bascov, in sensul ca este amendat repetat pe fondul unor conflicte familiale cu sotia si insinueaza ca politistii sunt partinitori in ceea ce o priveste pe sotie. In urma acestei ispravi care a pus pe drumuri zeci de forte de ordine barbatul va fi persecutat cu inca o amenda pentru tulburarea ordinii publice. Mai mult, va fi supus unui control psihiatric, urmand sa i se impute si costul deplasarii mijloacelor de interventie.Pana in prezent protestatarul a acumulat amenzi in valoare de aproximativ 6.000 lei.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90