NOR CURIER 930X122

autostrada

glisiera_autostrada

Protest pentru autostrada Piteşti-Sibiu!

Joi, 19 decembrie, este programată deschiderea oficială a unor noi tronsoane de autostradă din Ardeal, pe culoarul IV paneuropean.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cu această ocazie, membrii unor asociaţii vor pune în parbrize un afiş pe care va scrie „Vrem autostrada Piteşti-Sibiu!”.

„Membrii comunităţilor on-line Construim-Romania.ro, PeUndeMerg.ro şi Skyscrapercity.com îi invită pe toţi şoferii şi pe toţi transportatorii care susţin construcţia autostrăzii A1 Sibiu–Piteşti ca în ziua de joi, 19 decembrie 2013, să afişeze în geamul maşinii afişul mişcării de protest. Cu toţii ştim că în România construcţia de autostrăzi trebuie să continue în acelaşi ritm, cu proiecte realiste şi planuri finanţabile, nu cu sincope şi autostrăzi virtuale. România are nevoie de finalizarea A1, aşa cum este ea planificată de două decenii, pe ruta Sibiu–Piteşti”, scrie Mihai Alexandru Crăciun, administratorul forumului Construim-Romania.ro.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90