930 x122 grota rece

cod penal

PROTEST ÎN PIAȚA “MILEA”

Protest în Piața “Milea”. Adoptarea de către Guvern a proiectului de lege cu privire la graţiere şi a ordonanţei de urgență referitoare la modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală a determinat un protest spontan aseară și la miezul nopții în Piața “Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Protestatarii și-au exprimat nemulțumirea față de măsurile luate de Guvern și au scandat “Hoții!”, “Trădătorii!”, “DNA să vină să vă ia!”, “Jos Guvernul!”, “Demisia!” și „Ieșiți din casă dacă vă pasă!”.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa sa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi un altul referitor la modificarea legii 254/2013 în legătură cu executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Amintim că pe 22 și 29 ianuarie 2017 tot în Piața „Vasile Milea” din Pitești au avut loc proteste autorizate împotriva proiectelor guvernamentale (adoptate aseară de Guvern) care vizează grațierea și modificarea Codurilor Penale. Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90