Donaris 930 x 122

    proteste.z.pad004

    Protestarii nu renunţă nici pe ninsoare şi vânt

    Deşi judeţul Argeş este sub avertizare de cod portocaliu, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, manifestanţii împotriva regimului actual nu au renunţat la proteste. Câteva zeci de persoane s-au adunat şi joi, 26 ianuarie 2012, în piaţa Vasile Milea, scandând lozinci împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului. Oamenii ne-au spus că nu vor renunţa la proteste şi că îi cheamă şi pe alţi cetăţeni să li se alăture. „Nu cred că altora le e cu mult mai bine decât nouă, ba din contră.

    De aceea vrem să ni se alăture cât mai mulţi, chiar dacă ninge! Cei de la putere mizează pe vremea rea să ne dispersăm, dar noi nu renunţăm!”, ne-au declarat unii dintre protestatariri.

    Piaţa a răsunat de scandări de genul „Jos Guvernul!” sau „Băsescu, după Ceauşescu”, dar nici prefectul Gheorghe Davidescu nu a scăpat negratulat. Chiar la geamul său se striga „Davidescu, sluga lui Băsescu!”.

    Protestele s-au desfăşurat fără incidente.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90