930×122 CAPRA 5

jandarmeria argeș

PROTESTE ÎN PITEȘTI. JANDARMERIA ARGEȘ ATENȚIONEAZĂ

Proteste în Pitești. Jandarmeria Argeș atenționează. În contextul protestelor de stradă care au loc și în Pitești și în alte orașe din județ, Jandarmeria Argeș a transmis în urmă cu puțin timp un anunț.

Citiți și: Pitești: Așa, DA! Primăria și Salpitflor au transformat un spațiu degradat într-o oază!

“Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş invită toţi cetăţenii care participă la adunările din spaţiul public să coopereze şi să rămână în dialog permanent cu forţele de ordine, aşa cum au făcut-o şi până acum. Jandarmii sunt prezenţi pentru a asigura protecţia persoanelor care îşi exprimă opiniile în mod paşnic, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Le reamintim cetăţenilor că este interzisă organizarea sau desfăşurarea adunărilor publice în imediata apropiere a gărilor, spitalelor și a obiectivelor militare, precum şi infiltrarea în rândul demonstranţilor a persoanelor sau grupurilor care nu au legătură cu adunările publice organizate, cu scopul de a tulbura normala desfăşurare a acestora.

Citiți și: Lucrări de asfaltare, timp de două nopți, pe o stradă din Pitești

În vederea asigurării unui climat de normalitate a acestei activităţi publice, Jandarmeria Argeş le reiterează participanţilor că următoarele fapte pot fi sancţionate, conform legilor în vigoare: instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare.”, atenționează Jandarmeria Argeș. (Sublinierile aparțin redacției) (Foto: Mihai Neacșu)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3