Eurial 930 x 122

Protocol de colaborare între profesorii de facultate și cei de liceu

Facultatea de Științe Economice a Universităţii din Piteşti organizează mâine, 22 noiembrie, prima ediție a ,,Zilei economistului” şi a „Zilei profesorului economist”. Evenimentul va avea loc de la ora 10 în amfiteatrul CC1 de la Centrul de Calcul Piteşti.

Scopul este acela de a marca importanţa pe care economiştii şi învăţământul economic o au într-un context marcat de volatilitate şi profunde schimbări. Cu această ocazie, va fi semnat un protocol de colaborare între Facultatea de Științe Economice și Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, care va urmări transferul de bune practici între cadrele didactice din învăţământul economic liceal şi, respectiv, învăţământul universitar economic. De asemenea, vor fi premiați cei ale căror lucrări ştiinţifice au fost desemnate câştigătoare în competițiile „Cariera mea de success” (pentru elevi) și „Vreau să fiu antreprenor” (pentru studenți).

Va fi susținută și o prelegere despre măsuri şi politici menite să atenueze consecinţele crizei economice din România. Programul zilei se va încheia cu un recital de muzică clasică.

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3