EcoMoto 930×122

    radu-tudor

    Provocarea lui Radu Tudor: Băsescu, pe drumul spre Câmpulung

    În emisiunea „La ordinea zilei” realizată la Antena 3 de argeşeanca Dana Grecu, analistul Radu Tudor, colaborator permanent al emisiunii, a lansat o provocare la adresa preşedintelui Traian Băsescu. Tudor i-a aruncat mănuşa lui Băsescu să parcurgă împreună cei 60 de kilometri care despart Piteştiul de Câmpulung Muscel, pe „drumul groazei”.

    Radu Tudor s-a declarat îngrozit de starea în care se află acest drum numit şi DN 73. „Am fost acum vreo 3 ani pe acest drum. Nu-mi imaginam că un drum aflat pe una dintre cele mai frumoase rute din România să arate mai rău decât atunci, că nu a fost reparat! Este o adevărată crimă!

    De aceea îl provoc pe preşedintele Traian Băsescu să parcurgem împreună acest drum. Să urce Domnia Sa frumos la Loganul său şi să mergem, iar pe scaunul din dreapta să punem un telefon care să întregistreze sudalmele care ies din gura prezidenţială.

    Este incredibil ce se întâmplă cu acest drum şi de ce cei de la putere nu îl repară. Să nu ştie, oare, că acest drum duce şi la primul exportator al ţării, şi anume Dacia?”, a spus Radu Tudor.

    Situaţia drumului respectiv a fost discutată în contextul contractelor pe care băieţii deştepţi din domeniul asfaltării drumurilor le fac cu statul în avantajul lor, dar nu răspund pentru eventualele accidente de pe aceste artere de circulaţie.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3