930×122 CAPRA 5

perchezitii

PROXENEȚI ARESTAȚI PREVENTIV DUPĂ PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI, BRADU ȘI STOLNICI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti, împreună cu poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş au făcut patru percheziţii domiciliare în Piteşti şi comunele Bradu şi Stolnici. Perchezițiile au urmărit destructurarea unei grupări de proxeneți, specializată în exploatarea sexuală de persoane minore.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2012-2014 o grupare constituită din trei persoane ar fi recrutat, adăpostit şi constrâns prin violenţă câteva tinere să întreţină relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul unor anunțuri publicate în presa locală. Persoanele sunt bănuite că ar fi obţinut astfel peste 50.000 de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea anchetei telefoane mobile, o tabletă, un laptop, bani şi înscrisuri. De asemenea, patru indivizi au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri. Trei dintre aceștia au fost arestați preventiv. Un al patrulea va fi cercetat în libertate pentru favorizarea infractorului. (Foto Arhivă: diicot.ro)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3