930×122 POSADA 5

bcco

PROXENEȚI ȘI TRAFICANȚI DE MINORE, „CĂLCAȚI” DE POLIȚIE

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în proxenetism, trafic de minori şi trafic de persoane.

Citiți și: Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Ieri au fost făcute în județul Argeș 7 percheziţii domiciliare pentru probarea activităţii infracţionale a 5 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că în 2014 și 2015 cei în cauză ar fi racolat şi obligat să practice prostituția mai multe tinere, minore şi majore. Membrii grupării ar fi închiriat diverse locuri din mai multe județe, pe care le-ar fi transformat în bordeluri clandestine, iar ulterior ar fi racolat clienţi prin intermediul unor anunțuri postate în presa scrisă locală şi pe site-uri.

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

Din activitatea infracţională membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 400.000 de lei.

38 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri, faţă de 3 dintre ele fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La acţiune au participat şi jandarmi. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3