EcoMoto 930×122

prunea

Prunea lasat pieton de politistii argeseni

Pitesti. 2 februarie. 2010.
Aseara, fostul director de relatii internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea a ramas fara permisul de conducere dupa ce a depsit limita de viteza legala cu 65 de km. Poliţiştii argeseni l-au surprins conducand, un autoturism Mercedes ML, cu 115 de km la ora in localitatea Lunca Corbului, pe drumul dintre Pitesti si Slatina.
Fostul fotbalist va trebui sa se descurce trei luni fara permis, sau il poate recupera dupa o luna daca va da din nou examenul auto si nu va avea o alta abatere. Pe langa suspendarea permisului, fostul portar s-a ales si cu o amenda in valaore de 540 de lei si 9 puncte penalizare.
Prunea nu este singurul fotbalist care a avut probleme de acest fel cu politistii argeseni. In vara anului trecut, fotbalistul Claudiu Raducanu a condus cu 205 de kilometri la ora, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, iar actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a fost depsistat cu 184 km/h.
Prunea a declarat ca va contesta decizia politistilor pe motiv ca nu a fost atent la acul kilometrajului si nu crede ca a circulat cu aceasta viteza, ci nu una mult mai mica. In prezent, Prunea mai poate circula doar 14 zile, in baza unei dovezi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3