930×122 CAPRA 5

alegeri PSD Argeș

PSD Argeș și-a reales liderul!

Update, ora 16:29 – PSD Argeș și-a reales liderul!

Citiți și: ,,Război” la PSD! Argeșul: ,,Ne dezicem!” Mioveniul: ,,Decizie pripită, fără fundament!”

Ion Mînzînă a fost (re)numit oficial președintele PSD Argeș.

 

Având în vedere că a fost singurul candidat pentru această funcție, votul nu s-a mai ținut.

Toți cei prezenți la eveniment au fost de acord cu această numire.

Update, ora  16:12

„Îmi amintesc că și Organizația Națională era praf, și Organizația din Argeș era praf, și Organizați din Dâmbovița era praf. (…) Vreau să mulțumim celor care au realizat acest lucru (n.r. Organizația Argeș), cu susținerea dumneavoastră. Mulțumim Cristian Gentea, Ion Mînzînă și Ion Georgescu. Echipa câștigătoare nu se schimbă. (…) Astăzi, împreună cu președintele dumneavoastră, cu domnul primar Gentea, am avut privilegiul să fim primiți de Înaltpreasfinţitul Calinic și am avut foarte multe discuții (…)”, a declarat președintele Partidului Social Democrat – Marcel Ciolacu.

Update, ora 15:44

„Rezultatele sunt posibile datorită tuturor! S-a văzut din 2020 până astăzi, (n.r. județul Argeș) nu a mai fost primul din coada. Acum este județul care este fruntaș la finanțare. (…) Dacă avem o atitudine de înfrânți, o să fim înfrânți! Trebuie să avem o atitudine de învingători!”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

Update, ora 15:38

„O sa vorbesc pentru cei 20 de mii de membri PSD. Oamenii au încredere în noi. Suntem un partid în care argeșenii cred. Trebuie să fim mai uniți, să lăsam invidiile. Avem lângă noi premierul României (n.r. referindu-se la Marcel Ciolacu). Urez succes noii conduceri”, a declarat primarul Orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Update, ora 15:10

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și președintele PSD Pitești, a luat cuvântul în cadrul evenimentului și i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru tot sprijinul acordat:

„Vreau să îi mulțumesc celui care a avut încredere în mine, președintelui Ciolacu. Și m-a susținut. Să faceți rotativă când considerați oportun. (…) Îmi doresc ca președintele nostru să fie președintele tuturor romanilor.”

Update, ora 15:10

Evenimentul a început prin intonarea imnului naţional și ținerea unui moment de reculegere în amintirea lui Șerban Valeca, fostul președinte al PSD Argeș.

 

Update, ora 14:58

În urmă cu câteva momente, președintele Partidului Social Democrat – Marcel Ciolacu, a ajuns la evenimentul de la Pitești, împreună cu Secretarul general al Guvernului – Marian Neacşu.

 

Știrea inițială, ora 14:46 – PSD ARGEȘ își (re) alege liderul!

Astăzi, 17 martie, are loc Conferința Județeană de Alegeri a PSD Argeș.

Evenimentul se desfășoară, în aceste momente, la Ramada Events Pitești.

 

Până în acest moment, singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Argeș este Ion Mînzînă, actualul președinte.

Vă reamintim că, Ion Mînzînă a devenit preşedinte al social-democraţilor argeşeni în urma alegerilor din ianuarie 2020.

În cadrul conferinței se vor mai alege, de asemenea, vicepreședinții, trezorierul și membrii care vor completa Biroul Politic Județean ai PSD Argeș.

Pe lângă delegați și miniștrii, la eveniment așteptată să participe și conducerea națională a PSD, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3