Kaia 930 x 120

interzis1

PSD, embargo autoimpus la televiziunea lui Penescu

Presa din judetul Arges a ajuns sa fie impartita, in majoritatea ei, intre putere si opozitie. Fapt confirmat de polarizarea la care asistam in prezent. PDL incearca sa isi dezvolte propriile vehicule media, iar toata publicitatea catre mass-media este strict supravegheata de senatorul Mircea Andrei, liderul organizatiei, pe cand PSD incearca sa isi pastreze, alaturi de PNL si PC, cateva oaze. In acest demers apar si anomalii, una dintre ele fiind emargoul autoimpus al pesedistilor fata de emisiunile de la Arges TV, televiziunea omului de afaceri Cornel Penescu. Realizatorii emisiunilor cu profil politic de la Arges TV invita periodic, respectand normele Consiliului National al Audiovizualului, reprezentanti de la toate partidele politice. Pesedistii ignora aceste invitatii de fiecare data de la o vreme, mai precis de cand Arges TV este perceputa ca fiind un fief al PDL.

„Am observat ca de la o vreme pesedistii refuza sa vina la emisiunile de la Arges TV. Noi, cei de la UNPR, participam mereu, si putem vedea acest lucru. Noi, cei de la PC si liberalii pot spune ca onoram tot timpul invitatiile, apoi sunt cei de la PDL.

Nu inteleg de ce nu vin reprezentantii PSD, pentru ca eu consider ca este o politica gresita, asa cum a fost si aceea a semnarii protocolului de formare a USL in Arges departe de ochii presei. Inseamna ca se tem de ceva sau au ceva de ascuns”, ne-a declarat Georgiu Gingaras, liderul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3