Eurial 930 x 122

pitesti

Publicitatea stradala din Pitesti, modificata

Publicitatea stradala in Piteşti va arata altfel din 1 ianuarie 2011, odata cu adoptarea unui proiect lege privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate.
Consiliul Local din Piteşti va fi obligat ca prin regulamentel locale de publicitate aprobate sa defineasca zone de publicitate permisa şi zone de publicitate restransa.

Amplasarea mijloacelor de publicitate va fi interzisa in ariile naturale protejate de interes national şi international, cu exceptia intravilanelor incluse in acestea, pe cladirile reprezentand sedii ale autoritatilor administratiei publice locale şi centrale, precum şi ale institutiilor publice, cu exceptia afişajelor care anunta activitatea ce se desfaşoara in interiorul sediilor, pe arbori, pe zona carosabila a strazilor şi a drumurilor, indiferent de categoria acestora, pe obiectele de arta monumentala şi monumentele de for public.

De asemenea, publicitatea va fi interzisa pe cladirile reprezentand monumente istorice sau componente ale unor ansambluri monument istoric, cu exceptia firmelor care anunta activitatea ce se desfaşoara in interiorul cladirii; pe cladirile aflate in stare avansata de deteriorare, in situatia in care amplasarea mijlocului de publicitate afecteaza structura de rezistenta.

Controalele referitoare la respectarea prevederilor acestei legi vor fi derulate de catre Inspectoratul de Stat in Constructii. Inspectoratul poate dispune oprirea executarii lucrarilor de amplasare a mijloacelor de publicitate atunci cand constata ca acestea se realizeaza cu incalcarea dispozitiilor legale, a cerintelor privind asigurarea calitatii in constructii, fara proiect tehnic ori pe baza unor autorizatii nelegal emise.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90