New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

PUHOI DE LUME! 10.000 DE PELERINI ÎN CURTEA DE ARGEȘ DE SF. MARIA

În zilele de 14 și 15 august jandarmii argeşeni vor asigura ordinea și liniștea publică pe timpul oficierii slujbelor religioase cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului şi a procesiunii cu moaştele Sfintei Muceniţa Filofteia, organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Jandarmeria estimează că nu mai puțin de 10.000 de persoane din județ și din alte părți ale țării vor participa la manifestările religioase de la Mănăstirea Curtea de Argeş.

Potrivit Jandarmeriei Argeș, în cele două zile locurile de campare pentru persoanele venite din afara municipiului vor fi în Curtea de Argeș, pe bulevardul Basarabilor, în zona Grupului Școlar Agricol „Constantin Dobrescu”, și în comuna Valea Iașului, pe stadion.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Conform aceleiași surse, pe stadionul din Valea Iașului și pe bulevardul Basarabilor și strada 1 Decembrie 1918 din Curtea de Argeș vor fi locuri de parcare pentru autovehiculele persoanelor venite să participe la aceste manifestări religioase.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90