New Profesional Consult 930 x 122

Arges

defrisare_padure

PUNCTE DE CONTROL ÎMPOTRIVA MAFIEI PĂDURILOR DIN ARGEȘ

În ciuda repetatelor campanii de presă, a avertismentelor lansate chiar dinspre unii parlamentari și a acțiunilor din teren ale Poliției și Jandarmeriei, mafia pădurilor din Argeș pare greu de pus cu botul pe labe.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Prefectul Mihai Oprescu face încă o încercare pentru cumințirea mafiei. La cererea sa, în zonele de risc vor fi organizate puncte fixe pentru verificarea autovehiculelor care transportă lemne. Este vorba de Lerești, Rucăr, Arefu, Bogați, Brăduleț, Domnești și Sălătrucu. Polițiștii, jandarmii și inspectorii silvici ar urma să asigure cu oameni permanența la punctele de control. Cu alte cuvinte, se va acționa 24 de ore din 24, zi și noapte.

O dată la o săptămână rezultatele controalelor îi vor fi comunicate prefectului, care, la rândul său, le va aduce la cunoștință opiniei publice.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3