930×122 CAPRA 5

parcare

Puteţi face prpuneri privind regulamentul pentru parcări

La finalul anului trecut, Consiliul Local Piteşti a adoptat un regulament privind implementarea sistemului de taxare a parcărilor de la blocuri. Chiar şi acum, însă, cetăţenii pot să facă observaţii şi propuneri cu privire la acest sistem, mai ales că până la punerea sa în practică mai durează ceva vreme (până în primăvara lui 2013).

Astfel, piteştenii care vor să facă sesizări sau propuneri cu privire la îmbunătăţirea regulamentului de taxare a parcărilor de la blocuri au acum la dispoziţie un dispecerat special.

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti pune la dispoziţia celor care doresc două numere de telefon la care să îşi exprime opinia şi să facă eventuale sugestii pentru ca activitatea respectivă să meargă cât mai bine.

Cele două numere de telefon sunt 0348.44.44.66 şi 0735.98.74.98. Programul pentru primirea apelurilor de la cetăţeni este între 8 şi 16,30 de luni până miercuri, de la 8 la 19 joia şi de la 8 la 13,30 vinerea.

La numerele respective de telefon se pot obţine şi lămuriri privind regulamentul despre care administraţia locală spune că este perfectibil iar ea este deschisă la sugestii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90