Donaris 930 x 122

CRISTIAN_SOARE_CONDOLEANTE

Păzea! S-au trezit și ai noștri!

După ce a aflat de la ePitesti despre întâlnirea pe care ministrul Economiei o va avea miercuri la minister pe tema Oltchim cu reprezentanții combinatului și oficiali din județul Vâlcea, la solicitarea acestora din urmă, prefectul de Argeș Cristian Soare sună adunarea!

Într-o declarație pentru ePitesti făcută în urmă cu câteva minute, Soare anunță că se va duce și el la această întâlnire. Mai mult decât atât. În cursul zilei de mâine îi va spune președintelui Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, să-l însoțească. De asemenea, le va cere și parlamentarilor județului să vină. Prefectul ne-a precizat că încă nu a discutat cu ministrul Economiei, deputatul de Pitești Andrei Gerea, despre prezența delegației argeșene la întâlnirea de miercuri, 23 octombrie.

Rămâne, totuși, întrebarea: de ce, spre deosebire de omologii lor din Vâlcea, liderii administrativi ai Argeșului (președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, și prefectul Cristian Soare) nu au cerut până acum o întâlnire oficială cu ministrul Andrei Gerea având în vedere că viitoarea privatizare a Oltchimului vizează direct și Arpechimul din Pitești? Și în condițiile în care, totuși, Gerea este parlamentar al Piteștiului.

Atât fostul ministru, Varujan Vosganian, cât și noul ministru al Economiei au declarat că Oltchim Vâlcea va fi privatizat doar la pachet cu Arpechim Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90