New Profesional Consult 930 x 122

camera-video-de-supraveghere

„Big Brother” se extinde la Pitesti

Sistemul „Big Brother” care a inceput sa fie implementat la Pitesti va fi extins catre aproape toate zonele municipiului. Autoritatile locale mai promit si alte camere video decat cele care sunt anuntate a fi achizitionate in luna iunie 2011, precum si pe langa cele deja existente in anumite zone din oras.

Autoritatile locale din Pitesti anunta ca pana la finalul anului in curs vor fi achizitionate noi camere de luat vederi care sa fie montate in diverse locuri publice. Este vorba de camere de luat vederi in plus de cele 20 care vor fi aduse la Pitesti in iulie si in august si care vor fi montate in zonele aglomerate.

O parte din aceste camere vor fi mobile (rotative), altele vor inregistra doar la punct fix. Se spera ca aceste echipamente vor ajuta la reducerea nivelului de infractionalitate, dar si la depistarea acelor persoane certate cu legea si cu bunul simt care provoaca distrugeri pe domeniul public si nu numai.

Camere video de supraveghere au fost deja montate in piata Primariei, in piata Ceair, in parcarea supraterana din centru si in parcarea de la Agip, in Nord. Aceste camere sunt operate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitesti.

Camerele ce vor fi achizitionate vor fi in grija Politiei Nationale care are un dispecerat specializat in acest sens si care se va folosi de imagini si pentru a obtine mai multe detalii legate de eventuale fapte antisociale care au loc in zonele monitorizate din oras, asa cum se intampla in alte metropole ale lumii.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90