New Profesional Consult 930 x 122

Marian.Fulga.nou

Doi candidați pentru șefia PP-DD Argeș!

Marian Fulga, prim-vicepreşedinte interimar al PP-DD Argeş, a declarat astăzi că nu este speriat deloc de candidatura la preşedinţia filialei anunţată de deputatul Mihai Deaconu. Mai mult, Fulga – care a precizat de mai multă vreme că va candida pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile din vară – spune că este pregătit să lupte pentru şefia filialei cu cât mai mulţi contracandidaţi.

„Am auzit că domnul Mihai Deaconu şi-a depus candidatura la preşedinţia filialei. Nicio problemă, nu mă înfioară acest lucru, candidatura deputatului Mihai Deaconu nu mă sperie!

Apreciez bunele intenţii, aşa că aştept ca în cazul în care ajunge preşedinte să le şi pună în practică. Pot spune, însă, că adversarii au acţionat indirect pentru a tempera avântul PP-DD Argeş uneori chiar cu oameni din interiorul organizaţiei noastre.

Oricum, cu cât sunt mai multe candidaturi, cu atât mai bine! Dar trebuie să se acţioneze prin colaborare, iar nu prin excludere. De asemenea, este important ca şedinţele Adunărilor Generale din teritoriu să se desfăşoare corect”, afirmă Marian Fulga.

La rândul său, consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PP-DD Argeş, a făcut un apel la unitate, precizând că rezultatele obţinute de filială la alegerile parlamentare din 2012 sunt cele mai bune posibile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90